Érden élni!

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Érd
  • Ügyvitel típusa: Eladó
  • Ingatlan jellege: Új
  • Ingatlan típusa: családi ház
  • Ár: 119 000 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147

Az ingatlan bemutatása

Érd-Parkváros csendes és aszfaltozott utcájában új családi ház projekt 2024 . tavaszi átadással eladó! BRUTTÓ 157m2, nettó 129m2 földszinti alapterület, összközműves, 672m2-es telken található.

Körbekerített, elől épített kerítéssel, garázs előtt térkő burkolattal, az udvar felől pedig külön kapuval felszerelt ingatlan.

Nappali + 3 szoba, de igény szerint a garázst is egyszerűen szobává lehet visszaalakítani, így nappali + 4 szobás ingatlan, továbbá akár a tetőtér is beépíthető, vasbeton födém van.

Korszerű és energiatakarékos ingatlan, HŐSZIVATTYÚ, minden helyiségben külön szabályozható padlófűtéssel.nyitó Klíma és riasztó, valamint elektromos kapunyitó előkészítéssel.

A melegvíznek külön 200 literes hőtároló kerül beépítésre. A szaniterek, burkolatok és a fal színek még megválaszthatóak!

Magas minőségben épül. 30-as hőszigetelő téglából, amit 15 cm-es polisztirolszigetelés borít. 3 rétegű üvegezésű, műanyag, bukó-nyíló vasalattal ellátott külső nyílászárók, márvány külső és belső párkányokkal felszerelve. 20 éves érdi referenciákkal és leinformálható múlttal rendelkező kivitelező cégtől. Buszmegálló az utcában, bevásárlási és oktatási intézmények a közvetlen közelben mind megtalálhatóak! Igényes szomszéd új házakkal, fás környezetben, szép fekvésű telken, kitűnő választás! Csapjon le rá most! Használja még ki idén az elérhető támogatásokat vagy kössön előszerződést és januárban a végleges szerződés alapján tudja érvényesíteni az új CSOK + konstrukciót!

További információkért, hívjon bizalommal! A Lighthouse Ingatlan referenciái a weboldalon is elérhetőek.

Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanra






A képen látható számok összege:

Lighthouse ingatlan