A legfényesebb csillag az ingatlanpiacon!

Alább az ajánlás, s még egyszer köszönjük a munkádat!

,,Nagy megelégedéssel ajánlom Ágnest minden ingatlanát eladni szándékozónak, hiszen szakmailag hozzáértésével, emberileg pedig empátiával és türelemmel segített hozzá lakásom gyors és sikeres értékesítéséhez!
Ágnes profizmusa már ismeretségünk első pillanatában megmutatkozott, s ez végigkísérte az ingatlan eladásának egész folyamatát!"

üdvözlettel,
dr. Zolna Rozália

Köszönettel: Anna

 

,,A legjobb szívvel ajánlom Ágit, minden eladónak és vevőnek egyaránt, hiszen mi mindkettőt megtapasztaltuk, mikor eladásra kínáltuk budapesti lakásunkat, és egyszerre vásároltuk meg új házunkat Győr környékén. Ági amellett, hogy első találkozásunk alakalmával már rendkívül szimpatikus volt, és szakmailag maximálisan felkészült, új házunk kiválasztásánál, egy egész napot szánt arra, hogy végignézze velünk a kiválasztott otthonokat, és irányítása alatt mindkét ügylet zökkenőmentesen és gördülékenyen lezajlott. Kívánok sok erőt és kitartást a jövőbeni munkádhoz!"


 Rotter Molnár Csilla és  Rotter Norbert


Bognár Ágnes 2011 óta dolgozott az Openhouse Országos Ingatlanhálózatnál. A rábízott feladatokat ellátta és szakmai tudását számos esetben bizonyította.

Ingatlan ügynökként jól képzett, és sok gyakorlatot szerzett eddigi munkássága alatt. Szakmai alázatát, kitartását és hivatásszeretetét emelném ki, amire a jövőben mindenképpen lehet és kell is építeni. Ágnes felkészült, üzletileg megalapozott döntéseket hozó, felelősségteljes kolléga, akiben sok lehetőség rejlik. Véleményem szerint, ezek a tapasztalatok és tulajdonságokat a jövőben további sikerek eléréséhez segítik.

Fodor Pál Zoltán Openhouse Fejlesztési igazgató IT tag

 

Köszönettel: Kardhordó Szilárd

 

 
 
  • Kedves Bognár Ágnes!

Ezúton köszönöm meg az ingatlanunk értékesítése során tanúsított türelmes, kitartó , maximálisan emberi munkáját. Messzemenően, jó lelkiismerettel tudom ajánlani ingatlanukat eladni vagy venni szándékozóknak. Szerénysége, alázata és ugyanakkor ehhez párosuló széleskörű szakmai felelőskörű, naprakész ismeretanyaga, tudása, -- az ebből fakadó gyors határozottsága , és intézkedése -- csorbíthatatlanul az ingatlanközvetítők legmagasabb fokára emeli. Ezért meleg szívvel tudom a figyelmet felhívni Reá, keressék ingatlan eladása v. vételekor mobil: +36/70-318-2147 e-mail: lhingatlan@gmail.com website: www.lhingatlan.hu és vegyék igénybe a céljuk érdekében az Ő korrekt profizmusát.

Komjáthy Gábor nyugalmazott középiskolai tanár

 

Köszönettel: Kis Valéria H92 Consulting KFT ügyvezetője


 

Ágnes egy rendkívül bonyolult és szövevényes nádorligeti, több albetétes, nagy ingatlan „csomag” eladását menedzselte.

Más ingatlanközvetítő valószínűleg el sem vállalta volna, vagy ha igen, menet közben adta volna fel látván a dolog összetettségét.

Ez szellemileg is egy rendkívüli kihívás volt, ami kellő tapasztalatot, türelmet és intelligenciát is igényelt.

Ágnes állhatatosságának köszönhetően - a sok buktató dacára - sikeresen zártuk az értékesítést.

Vajda Péter - Ebolt Kft. tulajdonos


Kedves Ágnes!

Nagy örömmel és elismeréssel írom ezt az ajánlást! Személyében egy rendkívül felkészült, precíz ügynököt ismertem meg. A hazájára jellemző üzleti gyakorlattal és mentalitással ellentétben, asszertív személyisége és kitartó hozzáállása miatt garantáltan további sikerekre van ítélve. Ezeken túlmenően mindig mosolygós és elegáns megjelenésével csak tovább emelte a nehéz és kíméletlen üzleti tárgyalásaink színvonalát.

Sergei B.


 

Kedves Ágnes!

 

Már nem is emlékszem, hogy hány neves üzleti kapcsolatom és régi kedves barátomtól hallottam korábban a nevét és kaptam meg az ajánlásukat, hogy keressem meg Önt!

Mindezek ellenére vagy mentén is kicsit szkeptikus és bizalmatlan voltam, amiért utólag elnézést kérem! Rendkívül elégedett vagyok és nagyon szépen KÖSZÖNÖM!

A hozzáállása, precizitása, ügyfélkezelése, kitartása ebben a munkában és úgy általában a mai világban is páratlan.

További sok sikert és könnyebb ügyleteket kívánok!  Üdv.: G. András

 

 

 

 

 

Minden véleményt és ötletet köszönök szépen, ahogyan az eddigi munkát, pontosságot és precizitást is ???? Köszönöm!

 Bódis Ákos - ügyvezető, Yelow Cube Kft.


 

Bognár Ágnes és a Lighthouse Ingatlan a legjobb választásunk volt ingatlanjaink vásárlása, eladása vagy hasznosítása (bérbeadás) során.

Végtelenül empatikus, lelkiismeretes szakember, aki minden ügyfelet kifogástalanul kezel, mindenkivel megtalálja a hangot.

Ügyfél-portfóliója széleskörű, rendkívül jó kapcsolatokkal bír.

Immár több mint 10 éve ismerjük egymást és minden ingatlanunk kapcsán ŐT kérjük fel közreműködésre, sikerrátája kiemelkedően magas.

Az ügymenetet rendkívül ügyfélcentrikusan, az adás-vételt vagy bérbeadást a folyamat elejétől a birtokbaadásáig teljeskörűen koordinálja, követi, ami rendkívül ritka, hiszen a legtöbb ingatlanos az ügyfelek összekötésével befejezi közreműködését és kéri a jutalékot.

Ágnes szinte állandóan elérhető, legyen hétvége vagy munkaidőn kívüli óra, folyamatosan rendelkezésre áll. A kínált ingatlanokat nagyon alaposan megismeri, minden előnyét és hátrányát ismerteti az ügyféllel, pártatlanul!

Nagyon alapos, ügyvédeket megszégyenítő módon ismeri az ingatlanokkal kapcsolatos jogi és gazdasági feladatokat és folyamatokat, a sikeres szerződéskötésben rendkívül aktív szerepet vállal. Piaci ismeretei mindig aktuálisak, bármilyen ingatlanról legyen szó, tanácsai kiemelten értékesek.

Szívből és meggyőződésből ajánlom ŐT, ha egyszer kipróbálja, érteni fogja, hogy miért!

Angyal Kft. - Angyalné Bocsok Esztella

 

 

 

Kiskereskedelmi - üzleti ingatlanok sikeres közvetítésével az alábbi cégek találtak új telephelyet, műhelyt, csarnokot, bankfiókot, bemutatótermet, irodát, üzletet, szalont, rendelőt maguknak a teljesség igénye nélkül!:)


    
  
                                                                         

                                                                                                                                                                       

                                                                                                                                      

 

                            

                                                                                                   

                                         

               

 

         
                                                   
                       

                   

 

 

 
 
                                            Referenciák, céges ajánlások

Webdesign