Duna- parti villa

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Budakalász
  • Ügyvitel típusa: Eladó
  • Ingatlan jellege: Használt
  • Ingatlan típusa: családi ház
  • Ár: 280 000 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147

Az ingatlan bemutatása

Elegáns - egyedi és különleges villa épület eladó a 3. kerület határában Budakalászon, közvetlenül a Duna partján! 700m2 lakóterület , 3 szinten!

Impozáns és luxus életérzést adó terek várják, páratlanul szép és csendes, parkosított, körbekerített sarok telken!

A kertben további egy 70m-es önálló faház-melléképület is található, nappali + 2 szobával, konyhával és fürdővel, mely felújításra szorul, de önálló lakhatásra is alkalmas!

A 303m2-es pinceszinten hatalmas 6 állásos garázs, autóknak és csónakoknak, szabadidős szoba, stúdió, mosó konyha, fürdő, mellékhelyiségek, gépészet, raktár, műhely található. A 313.33m2-es földszinten: impozáns előtér, hall, konyha, étkező, 2 szoba- fürdőkkel, 75m2-es medence csarnok, 8x4m-es ellen áramoltatóval is ellátott medencével, szaunával + növénykerttel, 134.8m2-es teraszok adják a luxus életérzést, .

A 182. 12m2-es emeleten, hall + 2 vagy 3 részre is osztható hálószoba van, a fő hálószoba és a fürdőszoba között különleges kandalló, luxus fürdő található, nagyméretű gardróbokkal, praktikus tárolókkal felszerelve. További extrák: gyakorlati automata kapu és riasztó, kamerarendszer, videó kaputelefon, központi porszívó, egyedi építészeti megoldások, magas minőségű, egyedi fa beltéri nyílászárók! Páratlan szépségű, természetközeli, Duna-parton, csendes zsákutca végén található, így rendkívül intim, mégis közel a 3. kerület határához, a Római parthoz. Bicikli út, vízi sportolási és egyéb szabadidős lehetőségek, mind-mind karnyújtásnyira. Vételár: 280M Ft

A területen a 4 hrsz. szám és a telkek kiosztása további beépítést és hasznosítást is lehetővé tesznek, valamint finanszírozásban, ingatlanfejlesztési lehetőségekben gondolkodók is igazán páratlan befektetést kínál! További információkért, hívjon bizalommal! A Lighthouse Ingatlan referenciáit a weboldalon is megtalálja!

Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanra






A képen látható számok összege:

Lighthouse ingatlan