Belvárosi elegancia

Az ingatlan bemutatása

Budapest VIII. kerületében a belváros szívében, a Corvin-negyed mellett, rehabilitált és felújított ingatlanok, valamint a nívós Fazekas Mihály Gimnáziummal szemben a szép Horváth Mihály téren kínálom eladásra ezt a földszinti, 2 bejáratos. 6 kirakattal rendelkező 118m2 alapterületű ingatlant. Kitűnő műszaki és esztétikai állapotban van! 
2015-ben teljeskörű felújításon esett át, melynek során megtörtént: - a burkolatok cseréje vízszigetelő réteggel - falak teljes javítása - elektromos hálózat, vízvezetékek, fűtésrendszer felújítása - egyedileg tervezett design alapján különleges fénytechnikai megoldások létrehozása - ledes, energiatakarékos világításrendszer kiépítése a teljes helyiségben - szellőzőrendszer építése - biztonsági IP kamerákkal ellátott riasztórendszer telepítése az Üzlethelyiségen kívül és belül egyaránt - elektromosan lehúzható horganyzott acél redőnyök felszerelése az összes kirakatra, bejáratra - kirakatok felett rejtett világítás kiépítése a cégtábla miatt Az üzlethelyiség két részre is osztható.. Az egyik bejáraton keresztül a NAGYOBB ÜZLETTÉR-be jutunk, mely rendelkezik egy VENDÉGMOSDÓ-val, egy TÁROLÓ-val, és egy nagy méretű –tolóajtóval elrejtett – KONYHÁval. A nagyobb üzlettérből üvegajtón keresztül jutunk el a KISEBB ÜZLETTÉR-be (ennek az ajtónak a bezárásával ketté osztható az ingatlan.) Ennek is van az utca felől bejárata külön, illetve egy TÁROLÓ-ja. A kisebb üzlettérből hátrafelé egy ugyanakkora helyiségbe jutunk, ez lehet például MŰHELY, tároló, stb.. Utóbbihoz tartozik egy külön FÜRDŐSZOBA. Sokféle tevékenység alkalmas, irodai és üzleti célokra egyaránt hasznosítható! Befektetőknek is ajánlom! Kereskedelmi tevékenységre pl. élelmiszer, ruházat, műszaki cikk értékesítés, vagy szolgáltatói tevékenységekre, mint pl. biztosítás, utazási iroda, fodrászat, szépségszalon, privát rendelő, vendéglátás, stb.
 Irányár: 105M HUF, áfa és tehermentesen, magánszemély tulajdonostól megvásárolható, gyorsan birtokba vehető! 4 hrsz.számon jegyzik, így finanszíroztatása is kitűnő lehetőségeket rejt! További információkért hívjon bizalommal! A Lighthouse Ingatlan referenciáit a weboldalon is megtalálja!