A Vár lábánál...

Az ingatlan bemutatása

Az I. kerület és a Budai Vár és a Bécsi kapu tér alatt, kiemelkedő lokáció tövében eladó egy páratlan lehetőségeket rejtő 269m2-es földszinti ingatlan.

Korábban bemutatóteremként funkcionált, alkalmas azonos tevékenységre, de irodának, orvosi rendelőnek, cégközpontnak, egyéb kereskedelmi tevékenység számára is tökéletes választás lehet. 2 állásos garázs tartozik hozzá és az épület előtt is kényelmesen van lehetőség megállni.

Az ingatlan 7db utcafronti ablakát nagyobb nyílászáróra lehet cserélni, ezekre vonatkozóan vannak tervdokumentációk és építési engedély is! Csendes utcában, mégis a budai tömegközlekedési csomópontokhoz közel esik, Széll Kálmán -tér, Széna-tér irányából busszal, míg a Batthyány-tér felől gyalog is pár percen belül elérhető.

Belső válaszfalai szabadon alakíthatóak, egyedi cirkó fűtéssel bír.

Mellette található a zöld Európa-liget, a Várban éttermek, kávézók.

Befektetőknek is jó üzlet, látványtervekkel tudjuk segíteni a beruházási elképzeléseit, akár lakóingatlanná is minősíthető, alakítható, de rendelkezésre állnak iroda, közösségi irodai tervek és exkluzív magánklinikai kialakításra is biztosan lenne ezen a helyen igény!

Hívjon bizalommal! A Lighthouse Ingatlan referenciái a weboldalon is megtalálhatóak.