A legfényesebb csillag az ingatlanpiacon!

KIADÓ iroda Nádorligetben

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Budapest XI. kerület
  • Ügyvitel típusa: Kiadó
  • Ingatlan jellege: Használt
  • Ingatlan típusa: iroda
  • Ár: 200 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147
Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanraAz ingatlan bemutatása

A frekventált és népszerű Nádorliget-lakóparkban KIADÓ egy közösségi iroda, 70 m2-es lakásban, önálló- zárható szobában, megosztott tárgyaló használattal!

Az irodában 3 asztal várja új bérlőjét, de igény szerint bővíthető, átrendezhető ez a minőségi és praktikusan berendezett műterem- alkotóműhely.

Önálló kijárattal bír a hatalmas terasz felé, ahol kültéri tárgyalási és munkavégzési lehetőség is tovább növeli a kényelmet! Teljeskörűen felszerelt konyha, (kávéfőző, vízszűrű, mikró, hűtő) áll rendelkezésre.

Minden nagyon praktikus és új! Legfelső szinten található, déli tájolású, de az árnyékolás és minden szobában a klímatizálás is megoldott. Nyomtató használat is lehetséges, egyéni elszámolással, wifi, belső hálózat és riasztó is van! Az iroda éke az egyedi falfestésű és elegánsan berendezett tárgyaló, melyet megosztva tud használni a bérlő, használati díj a bérleti díjban benne foglaltatik. Itt egy vagy két másik bérlőhöz kell csak alkalmazkodni, így rendkívül csendes, nyugodt és barátságos munkakörnyezetet nyújt. A Nádorliget-lakóparkban minden étkezési, menüs és egyéb éttermek, élelmiszer üzletek, bevásárlási lehetőség megvan, gyógyszertár, egyéb üzletek, welness-fittnes terem stb.. A környéken ingyenes a parkolás, kitűnő a közlekedési, autóval és villamossal egyaránt.

A Fehérvári úton a 17-56-41-47-es járatok, míg a Szerémi úton az 1-es villamos várja, percek alatt elérhető az ALLEE, Újbuda központ, s Rákóczi-híd, a Kopaszi-gát, de az autópályák egyaránt.

Magánszemély bérbeadótól, azonnal költözhető! 200e Ft/hó + rezsi, elszámolás alapján/hó, 2 havi kaució feltétel! 1 íróasztal-munkaállomás is bérelhetó: 80e Ft/hó + rezsi, elszámolás alapján, 1 havi kaució feltétel!

További információkért, hívjon bizalommal! Igényes lakókörnyezet, zöldövezetben. További információkért hívjon bizalommal, referenciáimat a weboldalon is megtalálja!

Lighthouse ingatlan

Webdesign