A legfényesebb csillag az ingatlanpiacon!

Tisza utca - Tisza házban kiadó

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Budapest XIII. kerület
  • Ügyvitel típusa: Kiadó
  • Ingatlan jellege: Használt
  • Ingatlan típusa: társasházi lakás
  • Ár: 195 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147
Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanraAz ingatlan bemutatása

A nyüzsgő 13. kerület szívében, kiváló közlekedési adottságok mellett, a Tisza utcában található ,,TISZA" házban KIADÓ ez a 4.emeleti, 53m2-es, nappali + 1 hálószobás lakás.

Az előtérből nyílik a tágas nappali és egy nagyobb erkély, valamint az étkező, melyben egy tükrös gardróbszekrény is helyet kapott. Szemben van egy önálló és praktikusan felszerelt konyha, világos-ablakos.

Önálló előtérből nyílik a fürdőkádas fürdőszoba, valamint a wc, és jobbra a hálószoba. A teremgarázs szinten egy önálló tároló is tartozik a lakáshoz, melyet a bérleti díj tartalmaz!

Közel vannak a Váci úti irodaházak, a Duna-part és a Margit-sziget, valamint számtalan bevásárlási és szórakozási lehetőség is mind-mind adott a szomszédban. A

társasház kertje gyönyörűen parkosított és játszótérrel is felszerelt. Ideális fiataloknak, diákoknak, kisebb családnak egyaránt!

2 havi kaució és 1 havi bérleti díj, valamint közjegyzői okirat feltétele a bérlésnek. A garázs havi bérleti díja: 25.000,-Ft/hó egyetemistáknak is kiváló! 2 diák számára kényelmes otthon!

Kizárólag a Lighthouse Ingatlan kínálatában elérhető, referenciáimat a weboldalon is megtalálja! Bővebb információért, hívjon bizalommal!

Lighthouse ingatlan

Webdesign