A legfényesebb csillag az ingatlanpiacon!

Patináns ház - remek üzlet

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Budapest IX. kerület
  • Ügyvitel típusa: Eladó
  • Ingatlan jellege: Használt
  • Ingatlan típusa: üzlethelyiség
  • Ár: 330 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147
Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanraAz ingatlan bemutatása

IX. kerület szívében a Lónyay utca első részén a Boráros tér és Kálvin tér között, közel a Duna-parthoz KIADÓ egy földszinti, 76m2-es üzlethelység. 2 bejáratos, kirakati portálos, nagyméretű világítótáblákkal. Ráccsal és riasztóval is felszerelt. Jelenlegi bérlője egy világítástechnikai cég minőségi led lámpákkal felszerelve és bútorozottan(recepciós pult, beépített szekrények, iroda és raktári polcok) hagyja ott az ingatlant 2021. december közepén.

Eladótér - üzlettér: 43.56m2, iroda: 8.93m2, iroda: 8.37m2, raktár: 8.91m2, teakonyha: 2.85m2, szociális blokk: 3.8m2 Az irodák falai kivehetőek, így egy nagyobb 60m2 körüli légtér és hátul maradó raktár, teakonyha és szociális blokk áll rendelkezésre. Klimatizált, új gépészettel felszerelt, kitűnő műszaki állapotban van!

Ideális hasonló kereskedelmi tevékenységre, bemutatóteremnek, irodának, szalonnak.

A lokáció miatt -a közeli Ferenc körút, Boráros tér és Kálvin tér, Soroksári út, Petőfi híd és Vámház körút -kiváló üzleti , hasznosítási lehetőséget rejt, a város több irányából tömegközlekedéssel és autóval is gyorsan megközelíthető. A szomszédos Ráday utca meghatározó éttermi utcája és színfoltja Budapestnek. 330.000,-Ft + 27% ÁFA/hó a bérleti díj + közös költség és rezsi/hó, min.15 hónap! Közös költség: 13.000,-Ft/hó

További információkért hívjon bizalommal! A Lighthouse Ingatlan kizárólagos kínálatában szerepelel, referenciáimat a weboldalon is megtalálja!

Lighthouse ingatlan

Webdesign