A legfényesebb csillag az ingatlanpiacon!

Hotel - wellness Balaton

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Siófok
  • Ügyvitel típusa: Eladó
  • Ingatlan jellege: Használt
  • Ingatlan típusa: ipari
  • Ár: 850 000 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147
Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanraAz ingatlan bemutatása

Siófokon ELADÓ egy 7484m2-es területen álló 4400m2 alapterületű 3 csillagos hotel, panzió, 47 szobával. Étterem, saját konyha, borozó, konferenciaterem, tárgyalótermek, wellness részleg és egy lakás is része az ingatlankomplexumnak.

A város népszerű kikötő-és üdülőhely Somogy megyében. A Balaton part és a déli oldal legnagyobb városa, az ország egyik legnépszerűbb nyaraló helye. Balatonkiliti városrészt hivatalosan is Siófokhoz csatolták.
M7 autópályán 110km Budapesttől. Cca. 25e Fő állandó lakosa van. Népszerűek part melletti sétányai az Arany- és Ezüstpart. Strandok, kikötő, pezsgő élet.
A legnépszerűbb kereskedelmi szálláshely hazánkban!

A telken az elmúlt évtizedekben folyamatos fejlesztéseket bonyolítottak a tulajdonosok, így műszakilag és esztétikailag is remek állapotban van.
Az étterem 180 fő befogadó képességű, a teraszon további 120 személy tud helyet foglalni. A pincében borozó és rendezvényterem, az emeleten konferenciatermek, tárgyalók találhatóak. L alakú hotel épület, több típus szobákkal, zömmel teraszosak. Az utcafrontról közvetlenül elérhető egy 80m2-es lakás, exkluzív berendezéssel és télikerttel.
A parkosított udvarban gépkocsibeállók, teniszpálya, röplabdapálya, kültéri medence, játszótér, konditerem és egyéb szabadidős tevékenységek gyakorlására alkalmas hely és lehetőség van.
Évtizedek óta prosperáló és elismert vállalkozás, egész éves üzemeltetése lehetséges, bejáratott vendégkörrel és üzemeltetési adatokkal bír.

Irányár: 850M Ft + áfa

A Lighthouse Ingatlan referenciái a weboldalon is megtalálhatóak. További információkért, hívjon bizalommal!

Lighthouse ingatlan

Webdesign