A legfényesebb csillag az ingatlanpiacon!

Újlipótváros kincse

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Budapest XIII. kerület
  • Ügyvitel típusa: Eladó
  • Ingatlan jellege: Használt
  • Ingatlan típusa: üzlethelyiség
  • Ár: 35 000 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147
Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanraAz ingatlan bemutatása

A 13. kerület szívében a Hegedűs Gyula utcában kínálom eladásra ezt a bérleti jogot.
Az ingatlan 2 szintes 147 + 147m2 elosztással, összesen 290m2.
Frekventált, nagy kirakati portálokkal rendelkezik és szép világos. 3.5m x 3.5 m -es ablakfelületeinek köszönhetően, fényárban úszik, mellette kitűnően megreklámozható felületeket ad.
Pár éve teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, így kifejezetten jó állapotú. Egyedi cirkófűtés, saját mérőórák, légkondicionáló, riasztó, kamerarendszer adott.
Az alsó üzlettér mellett szociális helyiségek és raktár található, az emeleten további üzlettér, zuhanyzó, dupla wc + mosdók és teakonyha, öltöző kapott helyett, valamint egy szeparált kozmetikai szalon.
Több évtizedes (30 év) szépségipari termékeket forgalmazó cég bérli az önkormányzattal, ez a bérleti jog átvehető! Irányára: 35M Ft

Üzletrész vásárlás is lehetséges folytatólagos bejáratott tevékenység, havi biztos magas jövedelmet hoz: árukészlet, a teljes beszállítói kör, vevők, hazai és külföldi partnerek, weboldal, online kereskedelem, védett márkanév, alkalmazottak, teljes üzleti modell átvétele.Amennyiben az ingatlan bérlése érdekli, a havi díj rendkívül kedvező és tovább tevékenységekre is kitűnően alkalmas: esztétikai, szépészeti stúdió, fitness, élelmiszer kis/nagyker, csendes kávézó stb...

További információkért, hívjon bizalommal. A Lighthouse Ingatlan a kiskereskedelmi ingatlanok piacán már bizonyított és számos referenciával rendelkezik, melyet a weboldalamon is megtalál.

Lighthouse ingatlan

Webdesign