A legfényesebb csillag az ingatlanpiacon!

Kiadó Iroda ÚJBUDÁN!

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Budapest XI. kerület
  • Ügyvitel típusa: Kiadó
  • Ingatlan jellege: Használt
  • Ingatlan típusa: iroda
  • Ár: 144 739 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147
Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanraAz ingatlan bemutatása

 

Budapest 11. kerületnek szívében, a Fehérvári út frekventált részén kínálom bérbeadásra ez a kiváló adottságokkal rendelkező 40,6 m2 alapterületű, emeleti irodát!

A bérleti díj: 144.739+ áfa/hó, mely tartalmazza a helyiségre vonatkozó takarítási, fűtési, víz és csatorna és áram szolgáltatás költségeit!!! Továbbá, a porta szolgálat fenntartását és a közlekedő utak használatát. A bérleti díjon felül, mely alap rezsikiadásokat is magába foglal, kizárólag a klímaberendezés és elektromos fűtőtestek fogyasztását kell fizetni, mely külön almérőkön mérnek, Parkolás az épület előtt ingyenesen lehetséges, az udvarházban bérelhető parkoló is: 14.000,-Ft/hó bérleti díj fejében.

Infrastuktúrális szempontból ideális, hiszen tömegközlekedési csomópontban található 41,47, 18-as villamos-megálló, valamint buszmegálló előtt, az új FM Művelődési ház mellett, 1 megállóra az ALLE-hoz, Vásárcsarnok, közintézmények, új metro állomásához. Szerémi út, Budafoki út, illetve a Rákóczi-híd is könnyedén elérhető.

Az irodaház B. kategóriás, laminált padlóval borított, szalagfüggönyös, választható tájolású helyiségek. A 70-es évek végén épült épületben, felújított műszaki állapotban várja új bérlőjét

Amennyiben jó üzletet akar kötni, hívjon bizalommal! A Lighthouse Ingatlan segítségével garantáltan megtaláljuk az Ön személyre szabott ajánlatát!

Lighthouse ingatlan

Webdesign