A legfényesebb csillag az ingatlanpiacon!

Komáromi központ

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Komárom
  • Ügyvitel típusa: Kiadó
  • Ingatlan jellege: Használt
  • Ingatlan típusa: üzlethelyiség
  • Ár: 830 000 Ft
  • Elérhetőség: +36/70-318-2147
Ingatlan nyomtatása Nyomtatás

Érdeklődés az ingatlanraAz ingatlan bemutatása

Komárom-Esztergom megyében: Komárom központi helyén kínálom bérbe adásra ezt a 170m2+ 53m2 pince részre osztott kiváló ingatlant. Az üzlethelyiség jelenleg két részre osztott. A nagyobb, 170 m2 alapterületű üzlet és 53 m2 alapterületű pince korábban bankfiókként működött.

Az ingatlan kisebb, 90 m2-es része külön bejárattal rendelkezik, de bármikor összenyitható a nagyobb területtel.

Az objektum fekvése: forgalmas helyen, az önkormányzattal szemben, a Raiffeisen banktól néhány lépésre található.

Parkolási lehetőség az ingatlan előtt, valamint mögötte is adott. Közművek: gáz, víz, csatorna, áram bekötve.

Az üzlet állapota kiváló. Mivel a korábbi bérlőn abban bankfiókot működtetett, az általa kialakított helyiségek, bevitt eszközök és berendezések - mint például a gépi szellőztető rendszer, az IT hálózat, vezetői szoba és pénztár – rendelkezésre állnak, a berendezések kisebb ellenőrző munkálatokat követően újra hasznosíthatóak. A helyiség irányára pince és földszinti szint: 10-12 EUR/m2/hó. A 90 m2-es külön bejáratú földszinti rész tekintetében 6 EUR/m2/hó.

A bérleti szerződés EUR alapú, így az árfolyam és esetleges konvertálási hibék miatt, minden esetben a megadott EUR árfolyam vegyék alapul! 

Az irányárakat további ÁFA nem terheli, mivel a tulajdonos társaság az ingatlan bérbeadás tevékenység körében áfa-mentes.

 

További részletekért, hívjon bizalommal! A Lighthouse Ingatlan segítségével garantáltan megtalálja az Ön személyre szabott ajánlatát!

Lighthouse ingatlan

Webdesign